'Selectie en staf NAC ingelicht over naderende komst Hyballa'

28 januari 2020, 08:29

Het moet wel heel gek lopen wil Peter Hyballa niet de nieuwe trainer van NAC Breda worden. Nadat eerder al de sterke geruchten de ronde deden dat hij werd aangesteld en de voorkeur kreeg boven de andere topkandidaat Kees van Wonderen, is ook de spelersgroep ingelicht dat de Duitser inderdaad de hoofdkandidaat is.

Dat schrijft BN/De Stem althans. Hyballa wordt gezien als een zelfde type trainer als Stijn Vreven, die met NAC Breda veel succes had: hij promoveerde en hield de ploeg vervolgens in de Eredivisie. De eerste gesprekken met Hyballa, die als hoofdtrainer was bij NEC in Nederland, in Oostenrijk, Duitsland en Slowakije, zijn al achter de rug.

Ook interim-trainer Willem Weijs en Jelle ten Rouwelaar, die met Hyballa de nieuwe staf moeten gaan vormen, zijn op de hoogte gebracht door technisch directeur Tom Van Den Abbeele. Hoewel Weijs een goede indruk maakt tot dusver, wil de club hem niet via een stroman alsnog het eerste team laten doen. Wel is er nog een alternatief voor Hyballa, mocht diens komst alsnog mislopen: wie de tweede kandidaat is, is nog niet bekend.

Lees ook: 'NAC Breda zeer waarschijnlijk in zee met trainer Hyballa'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen