Riedewald gekozen tot Crystal Palace-speler van de maand

28 januari 2020, 14:43

Mooi nieuws voor Jaïro Riedewald: de oud-Ajacied is door de fans van Crystal Palace gekozen tot de beste speler van de maand januari. De verdediger is recentelijk alsnog doorgebroken op Selhurst Park en krijgt de voorkeur boven Vicente Guaita (32%) en James Tomkins (8%).

Dat laat Crystal Palace weten. "Ik ben heel blij met deze prijs. Een mooie individuele onderscheiding", zei Riedewald over de prijs. "Ik heb in januari alles gegeven. Ik ben er een tijdje uitgeweest en heb een nieuwe kans gekregen in het eerste team. Deze prijs ontvangen is een mooi gebaar van de club en de fans."

PEC Zwolle hoopte recentelijk nog via Riedewald's vriend Pelle Clement, die nog met hem samenspeelde bij Ajax, op de diensten van de multi-inzetbare voetballer, maar sinds begin december maakt hij dus opeens de nodige minuten. Sinds zijn invalbeurt tegen Watford op 7 december – zijn eerste Premier League-optreden dit seizoen – kwam hij vrijwel alle duels in actie: de laatste vijf wedstrijden zelfs als basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen