Willem II-boegbeeld Peters verlengt en gaat voor negende seizoen

29 januari 2020, 10:06

Willem II gaat langer door met boegbeeld Jordens Peters. Het aflopende contract van de 32-jarige aanvoerder is met een seizoen verlengd. Daarmee staat Peters voor zijn negende seizoen in Tilburgse dienst. "Toen ik hier in 2012 tekende had ik niet verwacht dat ik zolang voor Willem II uit zou komen", reageert de verdediger.

"Doordat de club door de jaren stappen heeft gezet, professioneler werd en de resultaten verbeterden, is er voor mij geen aanleiding geweest om de club tussentijds te willen verlaten", zegt Peters op het clubkanaal van Willem II. "Het gras is aan de overkant niet altijd groener, ik koester wat ik hier heb. Natuurlijk dragen de huidige prestaties positief bij aan mijn goede gevoel bij Willem II, maar dat zou ik na al die jaren ook hebben gehad als we er niet zó goed voor stonden. Ik speel met veel plezier en trots voor deze mooie club."

Het is uitzonderlijk dat een speler zo lang bij dezelfde club speelt. "Voor Jordens zijn kwaliteiten, leiderschap en zeker de manier waarop hij zich na zijn blessure heeft terug geknokt om er weer te kunnen staan, heb ik veel respect", aldus technisch directeur Joris Mathijsen. "Het is goed nieuws voor de club, Jordens zelf en iedereen die Willem II een warm hart toedraagt dat hij ook volgend seizoen weer onderdeel uitmaakt van Willem II."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen