Ajax slaat handen ineen met Italiaans kledingmerk Replay

29 januari 2020, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat een samenwerking aan met Replay. Het Italiaanse modemerk zal met ingang van het nieuwe seizoen de kledingsponsor buiten de lijnen zijn van de Amsterdammers. Het bedrijf 'draagt zorg voor de formal & fashion wear van Ajax', meldt de club. De Ajax-spelers-, directie- en bestuurders zullen jaarlijks in het nieuw worden gestoken door het bedrijf.

Daarnaast zal er ook een kledinglijn voor fans gelanceerd worden. Matteo Sinigaglia, CEO van Fashion Box SpA (het moederbedrijf van Replay), is trots. "Bij de eerste gesprekken in onze thuisbasis Asolo was er direct een click met de Ajax-delegatie. De gedeelde passie voor voetbal, de historie en huidige resultaten van de club, het geloof 'for the future' en de aandacht voor creativiteit en 'het anders willen doen'; voor ons allemaal argumenten waarom Ajax perfect past in onze internationale partnership-strategie. We verheugen ons erop om onze nieuwe collecties, content en aanpak te laten zien aan alle fans in Nederland en de rest van de wereld."

Menno Geelen, Commercieel Directeur van AFC Ajax, is eveneens blij met de deal. "Met trots verwelkomen we Replay als onze nieuwe fashion & formal wear sponsor. Replay wil het merk verder versterken, wij kunnen ze daarbij helpen. We worden onderdeel van de internationale Replay-familie. Replay verlengde hun samenwerking met Neymar Jr en kondigden recent samenwerkingen aan met Paris Saint Germain en All Blacks. Dat een internationaal merk als Replay in het verlengde van deze verdere groei van hun sponsorportfolio voor Ajax kiest, onderstreept onze groeiende wereldwijde aantrekkingskracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen