FC Barcelona-voorzitter: "Binnenkort positieve veranderingen"

29 januari 2020, 14:23

Het vertrouwen van FC Barcelona in Quique Setién blijft onverminderd groot. De opvolger van Ernesto Valverde kent een vrij teleurstellende start. "Er zijn weinig wedstrijden en trainingen geweest, maar binnenkort zullen we positieve veranderingen zien", aldus voorzitter Josep Bartomeu.

Setién debuteerde met een moeizame zege op Granada (1-0), ontsnapte vervolgens aan een bekerdebacle tegen Ibiza (1-2) en verloor zaterdag op bezoek bij Valencia (2-0). "We proberen bepaalde veranderingen aan te brengen, er is absoluut vertrouwen in Quique Setién", zegt Bartomeu tegen Mundo Deportivo. "We houden van zijn filosofie en de manier van denken over het team."

Bartomeu is ook positief over de toekomst van Lionel Messi bij Barcelona. Het contract van de 32-jarige Argentijn loopt over anderhalf jaar af. "Ons doel is dat hij bij ons met pensioen gaat. Zijn contract zal dus verlengd moeten worden. Daar twijfel ik niet aan." Ook de verbintenis van Luis Suarez eindigt in de zomer van 2021. "We hebben er nog niet met hem of zijn zaakwaarnemer over gesproken. Als de gelegenheid zich voordoet, gaan we in gesprek. Eerst gaan onze zorgen uit naar zijn herstel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen