PSG eenvoudig ronde verder, Bakker maakt officieel debuut

29 januari 2020, 20:33   Bijgewerkt: 29 januari 2020, 20:40

Paris Saint-Germain heeft op bezoek bij Pau FC geplaatst voor de kwartfinales van de Coupe de France. Zonder grote sterren als Neymar, Kylian Mbappé en Angel Di Maria won het sterrenensemble uit Parijs met 0-2. Nederlander Mitchel Bakker maakte twintig minuten voor tijd zijn officiële debuut voor PSG.

De negentienjarige Nederlander vertrok afgelopen zomer transfervrij bij Ajax en werd opgepikt door het grote PSG. De verdediger mocht de voorbereiding meedraaien met de ploeg van Thomas Tuchel, maar kwam bij de start van het seizoen niet in de plannen voor van de Duitse trainer. Tegen Pau zat hij voor de tweede keer dit seizoen bij de selectie en ditmaal mocht hij wel minuten maken.

De gasten uit Parijs kwamen na ruim twintig minuten op voorsprong door een treffer van Argentijn Daniel Paredes op aangeven van landgenoot Mauro Icardi. Kort na de onderbreking bracht Pablo Sarabia een einde aan alle spanning in de wedstrijd door van dichtbij voor de 0-2 aan te tekenen. Bakker viel twintig minuten voor tijd in voor Colin Dagba en maakt zo zijn officiële debuut in de hoofmacht van PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen