PSV informeerde naar Bruma, maar die wilde in Duitsland blijven

30 januari 2020, 07:42   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 08:07

Jeffrey Bruma werd woensdag officieel voor de rest van dit seizoen verhuurd aan 1. FSV Mainz, maar de verdediger kon ook een avontuur aangaan bij PSV. De Eindhovenaren hadden ook interesse in de centrale verdediger, maar die zag zelf een rentree (nog) niet zitten. "PSV heeft geïnformeerd, maar heel concreet is het niet geworden. Op dit moment geef ik er ook de voorkeur aan om in de Bundesliga te blijven."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Bij VfL Wolfsburg had Bruma geen plaats meer in het elftal, nadat de club van 5-3-2 naar een systeem ging met vier verdedigers. "Ik ben topfit en daarom heb ik er ook voor gekozen om me te laten verhuren. Ik voel me te goed om op de bank of de tribune te gaan zitten", legt Bruma zijn keuze uit.

Wat er komende zomer, als hij nog een eenjarige verbintenis heeft bij VfL Wolfsburg heeft, gaat gebeuren, weet de centrale verdediger nog niet. Bruma: "Ik zit in het vierde van mijn vijf contractjaren. Daarom is het ook een goed moment voor verhuur. Ik moet nu veel gaan spelen en dan kijk ik wat er komende zomer op mijn pad gaat komen."

Lees ookBruma maakt seizoen op huurbasis af bij FSV Mainz 05

Bij het Mainz van Nederlanders Jerry St. Juste en Jean-Paul Boëtius komt Bruma terecht bij de nummer vijftien van de Duitse competitie. Hij moet de komende maanden zijn tijdelijke werkgever helpen in de strijd tegen degradatie. Mainz staat maar één punt boven de gevarenzone. Daarin staan Werder Bremen, Paderborn en Fortuna Düsseldorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen