Spoorboekje: Deadline Day, AZ kan aan kop Eredivisie komen

31 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 31 januari.

Nieuws

Deadline Day

Het is 31 januari, dus Deadline Day. Ongetwijfeld zullen op de laatste dag van de winterse transferperiode nog veel transfers worden afgerond. Zitten er nog een aantal verrassingen in het vat?

Wedstrijden

AZ – RKC Waalwijk (20.00 uur)

Na twee nederlagen tegen directe concurrenten is RKC Waalwijk weer helemaal terug bij af. Er moet een daverende verrassing komen in Alkmaar om daar punten mee te nemen, al kun je het niet uitsluiten, want in het heenduel in Waalwijk was destijds de thuisploeg na de rode kaart zeker niet veel minder. Anderzijds kan de ploeg van Arne Slot aan kop van de Eredivisie komen: die kans zullen ze toch niet laten schieten? 

Excelsior – NAC Breda (20.00 uur)

Trainer Marinus Dijkhuizen kan direct zijn borst natmaken bij Excelsior als hij debuteert op de bank van de Rotterdammers. Hij staat met zijn elftal tegen megedegradant NAC Breda, die eveneens de trainer al ontsloeg. Waar Excelsior binnen een dag een nieuwe trainer had gepresenteerd, moet dat in Brabant nog altijd gebeuren. Welke van de twee clubs wint het duel op Kralingen? 

Istanbul BB – Genclerbirligi (18.00 uur)

Eljero Elia staat nog altijd 'gewoon' onder contract bij Istanbul Basaksehir. De aanvaller werd begin januari gelinkt aan een Argentijnse club, maar tot een transfer is het nog altijd niet gekomen. Naar alle waarschijnlijkheid blijft hij de Turkse titelstrijd dus vervolgen met de Turkse topclub, die na de nederlaag tegen Fenerbahce nu wel weer moet winnen.

Voetbal op tv

20.00 uur: NEC – SC Cambuur, FOX, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: AZ – RKC Waalwijk, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

20.30 uur: Hertha BSC – Schalke 04, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de Bundesliga

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen