Twente wil talentvol duo verlengen en hoopt op directe aanwinst

30 januari 2020, 09:56

FC Twente hoopt de contracten van talenten Godfried Roemeratoe (20) en Jesse Bosch (19) op korte termijn te verlengen. Beide middenvelders hebben veel sportief perspectief en gaan daarom een handtekening zetten waarmee ze tot en met de zomer van 2022 verbonden zijn aan de Enschedeërs. Daarnaast wordt er nog wel wat verwacht op de transfermarkt.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. Roemeratoe was dit seizoen een vaste kracht en ondanks dat hij na de winterstop nog niet in actie kwam bij FC Twente, is men wel te spreken over zijn ontwikkeling. Bosch – een van de uitblinkers tegen PSV – heeft juist na de jaarwisseling opeens een vaste plek bij de Tukkers, waardoor ze ook graag met hem verder willen.

Transfermarkt

Daarnaast is FC Twente in deze transferwindow op zoek naar een spelers die direct een versterking is voor de eerste selectie. Dus geen jonge talenten of spelers zonder enig speelritme. "We gaan geen geld uitgeven en transfers doen, omdat de mensen dat nou eenmaal van ons verwachten", maakt Ted van Leeuwen duidelijk tegenover de ochtendkrant. "Wij willen spelers die ons significant beter maken. En dat kan een verdediger zijn, maar ook een aanvaller." Eerder stonden Jan-Arie van der Heijden (Feyenoord) en Mike te Wierik (FC Groningen) in de belangstelling van FC Twente, maar zij zijn vooralsnog onhaalbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen