AS Roma haalt met Pérez Kluivert-concurrent en Villar

30 januari 2020, 12:15

AS Roma heeft in de persoon van Carles Pérez (21) een serieuze concurrent gehaald voor Justin Kluivert. De aanvaller komt eerst voor één miljoen euro op huurbasis over van FC Barcelona, dat komende zomer elf miljoen (plus 3,5 miljoen mogelijke bonussen) euro ontvangt bij de verplichte koop. Er is geen terugkoopoptie bedongen, waardoor de Romeinen volledig eigendom zijn van de buitenspeler. Ook Gonzalo Villar (Villarreal) werd donderdag gepresenteerd.

De transfer naar Rome hing voor Pérez al een tijdje in de lucht, hij kan worden gezien als vervanger van de zwaargeblesseerde Nicolò Zaniolo. Toch is hij ook een geduchte concurrent voor Kluivert, aangezien hij een specifieke buitenspeler is. Bij FC Barcelona, dat eerder deze transferwindow Jean-Clair Todibo en Carles Aleñá al verhuurde, zat een doorbraak er ook onder Quique Setién niet in. In totaal kwam hij tot dertien optredens namens de Catalanen, die wel eenmaal een bod van een andere club kan afslaan op Perez.

De 21-jarige verdedigende middenvelder Gonzalo Villar werd eerder op de dag al gepresenteerd: hij kwam over van Elche en kan vooral worden gezien als een aanwinst voor de toekomst, aangezien hij eerder bij Valencia nog geen doorbraak kon forceren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen