'Topscorer Dessers op weg naar de uitgang bij Heracles'

30 januari 2020, 16:39   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 18:31

Heracles Almelo dreigt Cyriel Dessers vlak voor het sluiten van de winterse transferperiode kwijt te raken. Volgens Tubantia is er 'van alles aan de hand' rondom de Eredivisie-topscorer. De club en speler houden hun kaken echter stijf op elkaar.

Het is dus ook niet duidelijk welke club Dessers wil overnemen van Heracles Almelo. Vertrekt de spits, dan levert dat de huidige nummer tien van de Eredivisie vele miljoenen op. Een verkoop van Dessers is ook een sportief risico, daar de Belgische aanvaller dit seizoen zeer belangrijk is voor de club.

Dessers staat nog maar een half jaar op de loonlijst in Almelo. De Belg kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, terwijl Adrián Dalmau de omgekeerde weg bewandelde. Bij zijn nieuwe club scoorde de Belg tot nu toe vijftien doelpunten in 23 wedstrijden, waarvan twaalf in de Eredivisie. Daarmee staat hij samen met Myron Boadu (AZ) en Bryan Linssen (Vitesse) bovenaan de topscorerslijst.

Dessers, die vol gaat voor een interlandloopbaan bij Nigeria, kan na Lennart Czyborra de tweede basisspeler worden die deze winter vertrekt bij Heracles Almelo. De Duitse linksback maakte voor naar verluidt vier miljoen euro de overstap naar Atalanta. Waar de toekomst van Dessers ligt, is niet bekend. In december werd hij nog gelinkt aan Cagliari. Toen gaf hij aan het seizoen bij Heracles te willen afmaken. In Belgische media wordt SPAL genoemd als mogelijke bestemming van de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen