'FC Barcelona staakt zoektocht naar aanvallende versterking'

30 januari 2020, 17:55

FC Barcelona gaat zich deze transferperiode niet versterken met een nieuwe aanvaller. De Catalanen waren naarstig op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde Luis Suárez, maar de zoektocht is mislukt. Volgens El Mundo Deportivo is Barça er niet in geslaagd een aanvaller te vinden die het team van de gewenste kwaliteitsimpuls voorziet en daarnaast financieel haalbaar is.

De voorbije periode is Barcelona met meerdere aanvallers in verband gebracht. De club leek het meest concreet voor Rodrigo Moreno van Valencia. Barça wilde echter niet voldoen aan de vraagprijs van naar verluidt zestig miljoen euro. Daarna zou de kampioen van Spanje zich bij Ajax hebben gemeld voor aanvoerder Dusan Tadic, maar de Amsterdammers waren niet bereid mee te werken aan een huurdeal.

Ook Pierre-Emerick Aubemeyang werd genoemd als doelwit van Barcelona, maar de Arsenal-aanvaller was eveneens te duur. Barça werd ten slotte gelinkt aan Richarlison van Everton. De club zou volgens Sky Sports een bod van liefst honderd miljoen euro hebben uitgebracht op de Braziliaanse aanvaller, al twijfelt men in Spanje of dat wel klopt.

Omdat de zoektocht mislukt is, moet trainer Quique Sétien zich de komende maanden tevreden stellen met Lionel Messi, Antoine Griezmann, Ansu Fati en de bijna weer fitte Ousmane Dembélé.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen