Lokhoff: "Met Rodriguez haalt PSV echt kwaliteit in huis"

31 januari 2020, 07:42   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 08:07

Ton Lokhoff denkt dat PSV met Ricardo Rodriguez een uitstekende linksback heeft binnengehaald. De assistent-coach van VfL Wolfsburg kent de Zwitser nog vanuit zijn tijd in Duitsland. "Met hem haalt PSV echt kwaliteit in huis", stelt hij.

Lokhoff werkte bij Wolfsburg drie jaar samen met Rodriguez en zag dat hij daar een van de dragende spelers werd. "Ricardo speelt op techniek en je kunt altijd de bal bij hem kwijt. Hij lijdt zelden of nooit balverlies en heeft een fantastische trap", sprak hij in het Eindhovens Dagblad. "Het heeft me oprecht verbaasd dat hij bij AC Milan de laatste tijd niet meer speelde. Ricardo begon daar na zijn transfer vanuit ons prima, maar er zijn wat wisselingen in de technische staf geweest en dat heeft hem kennelijk geen goed gedaan."

PSV worstelt al het hele seizoen met de positie van linksback en Lokhoff denkt dat PSV zich met deze transfer geen zorgen meer om hoeft te maken. "Ik denk dat hij goed past in Eindhoven. Bij ons lag hij altijd heel goed in de groep en kwamen de grootste clubs naar hem kijken. Ik weet nog dat er in die tijd scouts van Real Madrid voor hem op de tribune zijn geweest en veel teams uit de Premier League hem wilden hebben. Ik weet natuurlijk niet hoe fit hij nu precies is, maar het is wel een speler die volgens mij heel snel kan aanhaken bij het niveau in de Eredivisie. Juist ook omdat hij heel veel op techniek kan. PSV krijgt bovendien een speler met ervaring in het internationale topvoetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen