Barça geeft hoop op nieuwe spits op: Dembélé bijna terug

31 januari 2020, 09:32   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 10:05

FC Barcelona gaat geen nieuwe spits meer halen op deadline day. De Catalanen deden meerdere pogingen om een vervanger voor de geblesseerde Luis Suarez te halen, maar dat lukte niet. Nu er geen nieuwe spits meer komt, spreekt Barça-trainer Quique Setien zijn vertrouwen uit in Ousmane Dembélé.

Nog voor de bekerwedstrijd tegen Leganes maakte de club al bekend geen vervanger te halen voor Suarez. "Vrijdag sluit de transfermarkt en we hebben besloten dat we niemand halen in deze transferwindow", sprak directeur Guillermo Amor op de clubwebsite. "Als de speler niet beter is dan wat wij al hebben, dan is het beter niets te doen." En dat is voor Setien geen enkel probleem. "Ik ben gewend om te werken met de spelers die ik heb. Het mocht niet zo zijn. De markt heeft ons geen speler opgeleverd, maar ik maak me geen zorgen", sprak de trainer na afloop op de persconferentie.

Na het uitblijven van een versterking op de transfermarkt focust de nieuwe trainer van Barcelona zich op de terugkeer van Dembélé, die bijna weer fit is. De 22-jarige Fransman kwam in 2017 voor een slordige honder miljoen over van Borussia Dortmund, maar wist nog maar weinig indruk te maken. "Hij is een speler met specifieke kwaliteiten en ik weet dat hij veel kan toevoegen. Ik weet zeker dat hij dat ook gaat doen. Dembélé gaat laten zien dat hij een fantastische speler is en belangrijk wordt voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen