Groningen zet seinen op groen voor transfer Sierhuis

31 januari 2020, 10:18   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 11:21

FC Groningen gaat meewerken aan een vertrek van Kaj Sierhuis. De club heeft de 21-jarige spits toestemming gegeven af te reizen naar een buitenlandse club. Het is publiek geheim dat het Stade Reims betreft. Groningen zal nog wel overeenstemming moeten bereiken met Ajax, op papier eigenaar van Sierhuis.

Groningen meldt op het clubkanaal dat het in gesprek is met Ajax om de voorwaarden, waaronder een transfer van Sierhuis kan plaatsvinden, af te ronden. Daarmee staat bijna niets een transfer van Sierhuis naar de Franse Ligue 1 meer in de weg. Met de aanstaande transfer is naar verluidt een bedrag van vier miljoen euro gemoeid.

Een vertrek van Sierhuis maakt de spoeling voorin wel dun voor FC Groningen. Als opvolger van de spits liet Dagblad van het Noorden de namen van Brian Brobbey (Ajax) en Konan Kodro (Mainz) vallen. Daarnaast moet Groningen ook nog rekening houden met een vertrek van Samir Memisevic en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362890/te-wierik-wil-naar-derby-fc-groningen-wikt-en-weegt/,_blank,Mike te Wierik].

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen