Lukkien heeft Marinus en Bos niet meer nodig en hoopt op Jansen

31 januari 2020, 12:08

FC Emmen heeft voorlopig geen plek meer voor Henk Bos en Wouter Marinus. Het duo is hun plek in de kleedkamer verloren en daarom teruggezet naar het tweede elftal. Zij mogen nog vertrekken in deze transferwindow bij de club uit Drenthe, die hoopt Anco Jansen mee te nemen naar Rotterdam komend weekend tegen Feyenoord.

Dat vertelt Dick Lukkien tegenover RTV Drenthe. Door de komst van Luka Adzic, Hilal Ben Moussa en Kerim Frei is er geen perspectief meer voor Marinus en Bos, die beide ook veel kampen met blessureleed. "Wouter Marinus is op dit moment geblesseerd en Henk Bos wordt eigenlijk al heel lang achtervolgd door blessureleed. Dat vind ik doodzonde, want ik blijf heilig geloven in zijn kwaliteiten, maar - en zo eerlijk moeten we ook zijn - het is er hier onvoldoende uitgekomen", stelt Lukkien.

Goed blessurenieuws komt er over Anco Jansen, die mogelijk na een lange blessure bij de wedstrijdselectie zit van FC Emmen – als hij de vrijdagtraining goed doorkomt. Shani Tarashaj en Matthias Hamrol en Jan Niklas Beste zijn er in elk geval niet bij, terwijl Desevio Payne wel fit is, maar nog ritme op moet doen voor hij zijn rentree maakt. Lukkien: "Het is een mooi potje en dat ook nog eens in de avond. We gaan er naartoe om onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Ze hebben onder Dick Advocaat 23 punten gepakt uit 9 duels. Dat is ontzettend knap." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen