Cambuur haalt met Van Ewijk gewenste rechtsback binnen

31 januari 2020, 13:41   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 14:11

SC Cambuur heeft zich op de slotdag van de transfermarkt alsnog versterkt met een zeer gewenste rechtsachter. De Leeuwarders waren eerder nog dicht bij de komst van Cuco Martina (Everton), maar hebben met Milan van Ewijk alsnog een goede slag geslagen. Hij was voor de winterstop een van de verrassingen bij ADO Den Haag, maar is de dupe geworden van de trainerswissel.

"We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we na de blessure van Jordy van Deelen nog een rechtsback zochten en die hebben we met Milan gevonden", toont technisch directeur Foeke Booy zich uiterst tevreden met zijn aanwinst. "Hij is bovendien met zijn drive, dynamiek en voetballend vermogen een type speler die bij onze club en manier van spelen past."

Lees ook'Cambuur grijpt naast Everton-verdediger

Door de zware blessure van Jordy van Deelen is SC Cambuur al de hele maand op zoek naar een extra rechtsback. De Leeuwarders hadden ook Rico Zeegers van Jong PSV in het vizier, maar hij is geblesseerd. Een Zweedse verdediger gaf de voorkeur aan onbekende buitenlandse club.

Met Doke Schmidt had SC Cambuur te weinig voetballend vermogen in de ploeg, mede daarom werd Calvin Mac-Intosh er al een paar keer neergezet. Dinsdag wist SC Cambuur ook zaken te doen met een Premier League-club. Op huurbasis werd George McEachran (19) voor een half jaar overgenomen van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen