Van den Brom content: "Doorgaan met waar we mee bezig zijn"

31 januari 2020, 17:56

FC Utrecht kende vorige week een wervelende thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, dat met 4-0 verslagen werd. Trainer John van den Brom was zeer positief over dat optreden en hoopt dat zijn team het zondag weer laat zien tegen VVV-Venlo. Van die ploeg werd eerder dit seizoen met 1-2 verloren.

Tegenover RTV Utrecht telt Van den Brom zijn zegeningen. "We zijn goed uit de wedstrijd tegen ADO gekomen. We hebben goed gespeeld en we zijn fit. En de grootste winst is dat Maher, Ramselaar en Lonwijk weer zijn ingestroomd." Of zij zondag inzetbaar zijn, is nog niet duidelijk. Utrecht staat zevende en is het aan zijn stand verplicht om te winnen.

Toch verloor het team eerder dit seizoen met 1-2 van VVV. "Je denkt altijd terug aan die wedstrijd, daar hebben we het in de bespreking ook over gehad", zegt Van den Brom. "Natuurlijk verloren we, dat is het altijd vervelend en dat mag, zeker thuis, niet gebeuren. Maar het was een wedstrijd waarin we 16, 17 kansen creëerden om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Dat gevoel overheerst bij mij meer dan revanchegevoelens. We willen doorgaan met waar me mee bezig zijn, we hebben een goede wedstrijd gespeeld vorige week."

Overigens draagt Simon Gustafson zondag de aanvoerdersband, die hij heeft overgenomen van de zwaar geblesseerde Willem Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen