Locadia terug bij Brighton, vertrekt snel naar Cincinnati

31 januari 2020, 18:12   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 20:06

Jürgen Locadia is vertrokken bij Hoffenheim. De Nederlandse spits, gehuurd van Brighton & Hove Albion, is door zijn Engelse werkgever teruggehaald. Dat heeft zeer waarschijnlijk te maken met het bod van FC Cincinnati, dat de Nederlander graag wil overnemen.

Zijn avontuur in Engeland is voor de oud-PSV'er nog geen doorslaand succes en ook in de Bundesliga regende het geen goals voor Locadia. De Nederlander maakte er slechts vier in elf duels en begon vaker op de bank dan hem lief was. Of hij daadwerkelijk bij Brighton blijft, is nog maar de vraag. Volgens onder meer De Telegraaf is de transfer naar de Verenigde Staten, waar Cincinnati naar verluidt een rijkelijk salaris heeft klaarliggen, een kwestie van tijd.

Bruun Larsen

Na de vertrokken Nederlanders Locadia en Joshua Brenet, is er ook inkomend transfernieuws te melden voor Hoffenheim. Trainer Alfred Schreuder krijgt de beschikking over Jacob Bruun Larsen. De Deense vleugelaanvaller (21) komt over van Borussia Dortmund en tekent tot medio 2024 voor de nummer zeven van de Bundesliga

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen