Gisteren gemist: Volop reuring op Deadline Day, AZ verslaat RKC

1 februari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 31 januari.

AZ legt de bal bij Ajax na eenvoudige zege op hekkensluiter RKC

AZ heeft vrijdagavond drie belangrijke punten gepakt tegen RKC Waalwijk. De Alkmaarders hadden in het eerste bedrijf de nodige moeite met de laagvlieger, maar wonnen uiteindelijk gemakkelijk met 4-0. Natuurlijk worden de ogen in het AFAS Stadion nu gericht op de topper tussen Ajax en PSV van aanstaande zondagmiddag. AZ is door de overwinning namelijk naast de Amsterdammers gekomen op de ranglijst.

Ervaren Duffy (34) zet de teller versterkingen bij ADO op acht

Het houdt maar niet op bij ADO Den Haag: met Mark Duffy heeft de club voor de achtste keer deze winter een versterking gehaald. De Engelsman wordt gehuurd van Sheffield United dat dit seizoen de verrassing van de Premier League is.

Sierhuis heeft prachttransfer naar Stade Reims te pakken

Het is helemaal rond: Kaj Sierhuis gaat aan het werk in de Ligue 1. De 21-jarige spits wordt door de Franse club Stade Reims gekocht van Ajax, dat hem had verhuurd aan FC Groningen. De overstap heeft vrijdagavond zijn beslag gekregen. Groningen handelde snel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362965/groningen-anticipeert-met-redan-op-vertrek-sierhuis/,_blank,en nam Daishawn Redan op huurbasis over] van Hertha BSC.

'Ajax hoopt na uitblijven akkoord op zomerdeal Antony'

De Amsterdammers geven de strijd nog niet op, maar gaan vanwege het uitblijven van een akkoord proberen om de negentienjarige Braziliaan Antony in de zomer in te lijven. Hij bleek deze winter onhaalbaar, maar staat nog altijd bovenaan het verlanglijstje van Ajax.

Leipzig huurt voormalig PSV- en NAC-back Angelino van City

RB Leipzig heeft zich op huurbasis versterkt met Angelino. De Spaanse linkervleugelverdediger van Manchester City verkast tijdelijk naar de Bundesliga. Bij de Engelsen komt de oud-back van NAC Breda en PSV geregeld aan spelen toe, maar is de concurrentie groot.

Drie keer scheepsrecht: PSV ziet Pereiro naar Cagliari gaan

Gastón Pereiro is dan toch vertrokken bij PSV. De Uruguayaan verruilt na vier en een half seizoen Eindhoven voor het Italiaanse Cagliari, dat naar verluidt iets meer dan twee miljoen euro overmaakt aan PSV. Eerder liepen onderhandelingen met FC Cincinnati en – in de zomer – Spartak Moskou spaak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen