Van Ginkel wil eerst weer fit worden, maar denkt aan PSV

1 februari 2020, 14:27

Het gaat goed met Marco van Ginkel. De middenvelder van Chelsea, waar zijn contract afloopt, herstelt al twee jaar lang van een zware knieblessure. Wel is hij sinds kort weer actief op het trainingsveld, al duurt het nog even voor hij wedstrijden kan gaan spelen.

Dat laat hij weten in een interview met Ziggo Sport. Van Ginkel verruilde Vitesse in 2013 voor zo'n tien miljoen euro voor Chelsea. Tot nog toe speelde hij voornamelijk wegens blessureleed slechts negentien duels in de Premier League. Hij werd ook nog uitgeleend aan AC Milan en – liefst driemaal – aan PSV, waar hij zijn stempel het meest wist te drukken.

Of er deze zomer een nieuwe terugkeer bij PSV in het vat zit, weet Van Ginkel nog niet. Hij wil eerst fit worden. "PSV heeft een speciale plek in mijn hart. Ik volg ze wekelijks. Ik heb ook nog contact met mensen bij de club. Het is lastig om te zien dat het nu moeilijk gaat. Ik lees weleens dat mensen willen dat ik terug kom en dat is leuk om te horen, maar ik ben nu nog niet fit. PSV zou zeker een optie kunnen zijn in de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen