Kluivert en Roma komen dramatisch eerste halfuur niet te boven

1 februari 2020, 23:12

AS Roma heeft zaterdagavond verzuimd aan te haken bij de top van de Serie A. Op bezoek bij Sassuolo leden de Romeinen een pijnlijke nederlaag. Met Justin Kluivert binnen de lijnen keek Roma al na 26 minuten tegen een 3-0 achterstand. De bezoekers leken zich even terug te knokken, maar verloren uiteindelijk met 4-2.

Al na zeven minuten nam Sassuolo de leiding. Filip Djuricic (ex-sc Heerenveen) bediende Francesco Caputo, die zijn directe tegenstander uitkapte en vervolgens de bal in de lange hoek schoof. Niet veel later sloeg de Italiaanse spits voor een tweede keer toe. Ditmaal prikte hij raak op aangeven van de van Borussia Dortmund gehuurde Jeremy Toljan.

Het werd voor rust nog erger voor AS Roma. Djuricic liet doelman Pau López de bal voor de derde keer uit zijn doel vissen. Na rust deden de Romeinen via Edin Dzeko (kopbal) wat terug, alvorens Lorenzo Pellegrini met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Met tien man kwamen de bezoekers nog terug tot 3-2, maar een minuut later besliste Jeremie Boga de wedstrijd door de 4-2 te scoren. De inbreng van de debuterende Barça-huurling Carles Perez hielp Roma niet meer.

Roma blijft door de nederlaag steken op 39 punten. Dat zijn er zeven minder dan Lazio, dat ook nog eens twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Het in topvorm verkerende Atalanta kan Roma zondag van de vierde plaats stoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen