Spoorboekje: reacties uit de Johan Cruijff Arena, ErediVisie

3 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 2 februari 2020, 23:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 3 februari.

Nieuws

Ajax-blessures

Ajax zag in het duel met PSV Joël Veltman, Quincy Promes en Ryan Babel uitvallen met blessures. Na de eerdere kwetsuren van onder andere Hakim Ziyech en David Neres wordt de spoeling ineens wel heel dun voor de Amsterdammers. Vandaag meer duidelijk over de ernst van de blessures van de drie eerstgenoemde spelers...

Specials

ErediVisie

De 21e speelronde in de Eredivisie heeft voldoende stof tot napraten gegeven. In onze rubriek ErediVisie passeren de belangrijkste onderwerpen de revue. Welke zaken vielen op?

Reacties uit de Johan Cruijff ArenA

Sam Lammers stond dit seizoen twee uitwedstrijden in de basis bij PSV: beide duels waren tegen Ajax. De eerste voor de Johan Cruijff Schaal, de andere in de Eredivisie. Toch waren beide duels totaal verschillend voor de aanvalsleider van PSV. FCUpdate.nl sprak met hem in de mixed zone.

Wedstrijden

Jong Ajax - Go Ahead Eagles (20.00 uur)

Een kraker in de top van de Eerste Divisie. De talenten van Ajax staan op de derde plek en ontvangen de nummer vijf Go Ahead Eagles. Juist die ploeg is zo goed in vorm de laatste tijd, het heeft al 22 wedstrijden op een rij niet verloren. De laatste nederlaag dateert van 30 augustus vorig jaar. Kan Go Ahead deze sterke reeks in Amsterdam voortzetten?

Sampdoria - Napoli (20.45 uur)

Napoli staat nog altijd veel te laag op de ranglijst van de Serie A. Onder Gennaro Gattuso is er wat dat betreft weinig veranderd. Maar vorige week viel er eindelijk wat te juichen voor Napoli: rivaal Juventus werd verslagen. Zal dit de ommekeer zijn? Of is Napoli na zijn bezoek aan Sampdoria weer terug bij af?

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax - Go Ahead Eagles, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: VfL Bochum - Hamburger SV, FOX Sports 4, live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen