Fiorentina-eigenaar witheet op arbitrage na verlies bij Juve

2 februari 2020, 15:34

Fiorentina voelt zich in de maling genomen door de arbitrage. De ploeg uit Florence ging mede door twee makkelijk gegeven penalty's met 3-0 onderuit bij Juventus en is daardoor boos op de wedstrijdleiding. Het stoom kwam na de wedstrijd uit de oren van eigenaar Rocco Commisso.

Hij voelde zich genoodzaakt om schande te spreken van de arbitrage. Dat is al vaker een heikel punt in Italië, waar andere clubs vaak het gevoel hebben dat Juventus geholpen wordt door de scheidsrechters. "Ik ben hier nu zes maanden en ben nog nooit kritisch geweest op de arbitrage", zegt Commisso. "Maar vandaag ben ik teleurgesteld. De eerste was misschien nog een penalty, maar de tweede zeker niet. Het kan niet zo zijn dat scheidsrechters hier wedstrijden beslissen. Dat moeten de spelers doen."

"Juventus heeft een gigantisch salarishuis, ze hebben geen extra hulp nodig", gaat Commisso verder. "Ik ben zeer ontdaan door wat ik vandaag gezien heb. Juventus mag op het veld sterker zijn dan wij, maar maakt het die ploeg niet makkelijker. De spelers zijn gigantisch teleurgesteld en ik vind het treurig voor hen. Het was gewoon geen strafschop."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen