De Jong en Sevilla verzuimen bekerkater weg te spoelen

2 februari 2020, 20:40

Sevilla is er zondagavond niet in geslaagd drie punten over te houden aan het thuisduel met Deportivo Alavés. Met Luuk de Jong in de basis speelden de Sevillistas voor eigen publiek met 1-1 gelijk. De Oranje-aanvaller, die de twee voorgaande competitiewedstrijden tot scoren kwam, was niet trefzeker.

Tegen Deportivo Alavés hoopte Sevilla de midweeks opgelopen bekerkater weg te spoelen. Op bezoek bij CD Mirandés leed de ploeg van trainer Julen Lopetegui een 3-1 nederlaag, waardoor een van de kansen op een prijs is verkeken. Het lukte Sevilla zondag niet om zich helemaal te revancheren voor de blamage in de Copa del Rey.

Sevilla had de wedstrijd zelfs kunnen verliezen, daar Deportivo Alavés twintig minuten voor tijd op voorsprong kwam door een doelpunt van Joselu. Zeven minuten later kwam de thuisploeg echter langzij. Na hands van Alavés maakte Lucas Ocampos vanaf de strafschopstip de 1-1. Voor De Jong zat de wedstrijd er daarna op. Hij werd vervangen door winteraanwinst Youssef En-Nesyri.

Door de remise blijft Sevilla steken op de vierde plaats in de Primera División. Getafe, dat eerder op de dag won bij Athletic Bilbao (0-2), is nu de verrassende nummer drie. Die club komt Ajax tegen in de volgende ronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen