Bergwijn kan geluk niet op na droomdebuut, ook Mourinho lyrisch

2 februari 2020, 20:47   Bijgewerkt: 2 februari 2020, 21:06

Steven Bergwijn kende zondagavond een fantastisch debuut bij Tottenham Hotspur. Hij begon direct in de basis bij de ploeg van José Mourinho en bekroonde zijn debuut direct met een geweldige goal. Na afloop was de aanvaller als een kind zo blij.

Na ruim een uur spelen ontving Bergwijn de bal op randje zestien, nam hij aan op de borst en volleerde hij knap raak. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/363055/video-bergwijn-beleeft-droomdebuut-met-goal-tegen-man-city/,_blank,Een prachtig doelpunt], zo vond hij zelf ook. "Het is een droom die uitkomt. Als klein jongetje droom je ervan om in de Premier League te spelen", zei hij na afloop in gesprek met Sky Sports. "Het is echt ongelofelijk. De sfeer was geweldig. Toen ik het veld opkwam keek ik omhoog en vond ik het geweldig. Dit betekent alles voor mij."

Mourinho lyrisch

Ook Mourinho was na afloop erg blij met het optreden van zijn nieuwe aanwinst. "De goal was technisch zo goed. Hij neemt de bal aan op de borst en volleert onhoudbaar binnen, zelfs voor een geweldige keeper als Ederson", zei hij over het doelpunt van Bergwijn. "We hebben hem geen druk opgelegd. Hij is een zeer intelligente speler. Om zo in een thuiswedstrijd te scoren tegen de kampioen is niet normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen