Inter maakt dankzij dubbelslag Lukaku einde aan slechte reeks

2 februari 2020, 22:38

Na drie remises op rij is Inter er zondagavond weer in geslaagd de volle buit te pakken in de Serie A. Op bezoek bij het Udinese van Bram Nuytinck, Marvin Zeegelaar en Hidde ter Avest was de ploeg van Stefan de Vrij met 0-2 te sterk. Romelu Lukaku verzorgde beide doelpunten.

De Vrij, die midweeks in de met 2-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen Fiorentina ontbrak, begon in de basis bij Inter. Bij de bezoekers was er een basisplaats voor Nuytinck, die twintig minuten voor tijd werd gewisseld. Zeegelaar stond het laatste deel van de wedstrijd juist in het veld, terwijl Ter Avest negentig minuten de bank warmhield.

Om Juventus niet nog verder te laten uitlopen, volstond voor Inter alleen de winst tegen Udinese. Zonder de geschorste Lautaro Martinez, maar met Serie A-debutanten Christian Eriksen en Victor Moses, wist Inter in het eerste bedrijf geen vuist te maken. Udinese kreeg zelfs de betere kansen, al liet doelman Daniele Padelli zich niet passeren.

Ondanks de mindere eerste helft, kwam Inter een kwartier na rust op voorsprong. Met enig geluk kreeg Lukaku de bal voor zijn voeten, waarna Nuytinck zich in de baan van het schot probeerde te manoeuvreren. De Belg zag echter dat de Nederlandse verdediger zijn benen te ver uit elkaar had en schoot alsnog raak. Niet veel later mocht Lukaku vanaf elf meter aanleggen nadat Alexis Sánchez werd onderuit gehaald door Juan Musso. De Belg schoot onberispelijk raak en besloot de eindstand zo op 0-2.

Door de zege komt Inter op 51 punten. Dat zijn er drie minder dan koploper Juventus, dat eerder op de dag met 3-0 won van Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen