Marseille komt weer niet tot scoren, mini-invalbeurt Strootman

2 februari 2020, 23:03

Olympique Marseille heeft zondagavond een punt overgehouden aan de ontmoeting met Girondins Bordeaux. Het publiek in het Matmut Atlantique werd niet verwend. De wedstrijd eindigde zoals het begon: 0-0. Kevin Strootman kwam als invaller kort in actie.

De Nederlandse middenvelder werd vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd ingebracht door trainer André Villas-Boas. Drie weken geleden maakte hij - als invaller - nog het winnende doelpunt tegen Stade Rennes (0-1). Vorige week tegen Angers (0-0) stond hij aan de aftrap, maar in het bekerduel met Strasbourg van afgelopen woensdag (3-1) nam hij weer plaats op de bank.

Strootman kon tijdens zijn invalbeurt Marseille niet aan een doelpunt helpen. Bordeaux sloeg tijdens de wedstrijd wel eenmaal toe, maar dat doelpunt werd na inmenging van de VAR afgekeurd wegens hands. Doordat Stade Rennes eerder in het weekend wel won, heeft Marseille nog maar drie punten voorsprong op de nummer drie. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain bedraagt nu twaalf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen