Padt: "Bij vlagen alleen maar jaloers op positiespel PEC Zwolle"

3 februari 2020, 15:30

FC Groningen kan een puntje zuigen aan het spel van PEC Zwolle. Dat stelt Sergio Padt, doelman van de Groningers. Afgelopen zaterdag ging de groen-witte formatie in Zwolle met 1-0 onderuit. "Zij creëerden net als wij misschien niet veel kansen, maar hun positiespel zag er stukken beter uit", aldus Padt.

"Daar kon ik bij vlagen alleen maar jaloers op zijn", vervolgt Padt in het Dagblad van het Noorden. "Wij hebben juist in de winterstop met elkaar afgesproken dat we van achteruit willen voetballen om vervolgens tot kansen te komen, maar daar leden wij veel te vaak balverlies voor. Er was meer gevaar voor onze goal dan voor het andere doel. Het zag er niet goed uit."

Voor Groningen kon het contrast niet groter. Een week eerder was de Trots van het Noorden nog te sterk voor Ajax. "Toen we na Ajax de kleedkamer inkwamen, hebben we meteen tegen elkaar gezegd: dit is mooi, maar we moeten het wel een vervolg geven. We hoefden niet de polonaise te lopen. We moesten doorpakken en onszelf belonen door ook van een ploeg als PEC te winnen, anders was die zege tegen Ajax niets waard. Daar was iedereen van doordrongen, maar we hebben het niet gedaan en daar baal ik enorm van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen