Bayern overweegt serieus Flick aan te stellen als hoofdcoach

4 februari 2020, 13:49

Bayern München overweegt om Hansi Flick aan te stellen als de permanente nieuwe hoofdcoach. De oefenmeester neemt de rest van dit seizoen de honneurs waar, na het ontslag van Niko Kovac. De Duitse clubleiding is echter dusdanig tevreden over de 54-jarige coach, dat ze serieus overwegen om hem te behouden.

Dat laat Herbert Hainer weten in de Duitse media. "We willen succesvol en goed voetbal spelen, zoals dat nu gebeurt onder Flick. Als hij doorgaat met winnen, is er geen beter alternatief voor hem te vinden", zei de voorzitter van de raad van commissarissen. "Hij levert uitstekend werk. Niet alleen omdat we winnen, maar vooral ook vanwege de manier van voetballen."

Lees ookBayern München maakt het seizoen af met trainer Flick

Flick is oorspronkelijk een assistent in de technische staf, maar neemt sinds het ontslag van Kovac dus de honneurs succesvol waar. Onder Flick doet Bayern weer volop mee in de titelrace en werd de poulefase van de Champions League zonder puntenverlies afgesloten. Inmiddels staat Der Rekordmeister ook weer aan kop van de Bundesliga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen