Bergwijn niet inzetbaar bij Spurs, Perisic breekt enkel

4 februari 2020, 14:58

Steven Bergwijn kan namens Tottenham Hotspur woensdagavond niet in actie komen tegen Southampton. De aanvaller was voor het heenduel in de FA Cup niet ingeschreven en mag daarom ook in de replay niet meedoen. In het heenduel werd er met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor de Spurs op herkansing moeten.

Verder kan manager José Mourinho ook geen beroep doen op Harry Kane en Moussa Sissoko, terwijl Dele Alli een twijfelgeval is. Wel keert verdediger Ben Davies weer terug in de selectie van Tottenham Hotspur, dat woensdagavond in eigen huis speelt tegen Southampton. In het heenduel maakte Sofiane Boufal vlak voor tijd de gelijkmaker namens Southampton. 

Bayern mist Perisic

Verder kwam Bayern München ook met blessurenieuws: zij moeten het een maand stellen zonder Ivan Perisic. De huurling van Internazionale heeft een gebroken enkel opgelopen op de training en is voorlopig niet van de partij. Daarmee wordt de ziekenboeg nog voller, aangezien vleugelaanvallers Kingsley Coman en Serge Gnabry niet volledig fit zijn en Lucas Hernández, Javi Martínez en Niklas Süle voorlopig ook nog ontbreken. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen