Sturing baalt van vertrek Foor: "Stabiele middenvelder kwijt"

5 februari 2020, 09:38

Vitesse-trainer Edward Sturing was allesbehalve te spreken over het late vertrek van Navarone Foor bij Vitesse. De middenvelder vertrok deze week na het sluiten van de transferwindow naar Al-Ittihad Kalba in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarmee verliezen de Arnhemmers een kracht op een dunbezette positie. "Natuurlijk was ik verrast."

Dat vertelt de trainer tegenover De Gelderlander. "Ik dacht óók dat de transferwindow al lang dicht was. Maar dat was voor Vitesse dus niet zo", zei Sturing. "Voor Naffie is dit natuurlijk fantastisch. Ik gun hem de overstap van harte. Voor ons was deze deal in financieel opzicht ook interessant. Anders was het natuurlijk ook niet doorgegaan. Maar we raken nu wel een stabiele middenvelder kwijt."

Lees ookFoor verlaat Vitesse alsnog en tekent bij Al-Ittihad (VAE)

Foor kwam in 2016 transfervrij over van NEC, waar hij zijn opleiding genoot en doorbrak in het eerste team. Na dit seizoen was de middenvelder bovendien transfervrij, waardoor deze uitkomst voor Vitesse positief nieuws is. In totaal speelde hij 135 officiële duels namens Vitesse, waarin hij veertien keer scoorde en vijftien assists gaf. Dit seizoen maakte hij zeventien optredens namens de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen