Younes overbodig bij Napoli: niet ingeschreven voor CL

5 februari 2020, 08:56

Amin Younes heeft zich allesbehalve populair gemaakt bij Napoli: afgelopen winter was er serieuze interesse voor de buitenspeler en zijn club had graag gezien dat hij was vertrokken, maar de Duitser koos ervoor om te blijven. Dat komt zijn sportieve perspectief niet ten goede: hij is namelijk niet ingeschreven voor de knock-outfase van de Champions League.

Dat blijkt uit de selectie-inschrijven van Napoli in de Champions League. In de groepsfase zat de aanvaller nog wel bij de selectie (al kwam hij tot slechts vijf minuten in zes wedstrijden), maar zijn naam ontbreekt in de nieuwe inschrijving helemaal. Younes speelde dit seizoen sowieso pas zeven officiële wedstrijden (waarvan zes als invaller), maar de laatste duels zit hij zelfs niet meer bij de wedstrijdselectie.

Daarmee lijkt de rol van Younes bij Napoli definitief uitgespeeld en wordt hij in zekere zin gestraft dat hij niet wilde vertrekken in januari. Vanuit de Serie A toonden naar verluidt Sampdoria, Parma, Genoa, Torino, Sassuolo allen interesse en stonden er ook nog buitenlandse clubs in de rij, maar vertrekken wilde hij niet. Veel toekomst in Napels lijkt er echter niet meer voor de oud-Ajacied: wellicht hopen ze dat hij nog wordt opgepikt door clubs uit landen waar de transfermarkt nog wel open is. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen