Spoorboekje: Real Madrid en Barcelona in actie in Copa del Rey

6 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 5 februari 2020, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 6 februari.

Wedstrijden

Real Madrid - Real Sociedad (19.00 uur)

Real Madrid en de Copa del Rey: een succesverhaal is het allesbehalve. Sinds de gewonnen finale in 1993 won De Koninklijke nog slechts tweemaal die prijs: in de laatste zes seizoenen stond het niet eenmaal in de finale. In de Spaanse hoofdstad houdt men daarom zijn hart vast: lukt het eindelijk weer eens om door te stoten naar de eindstrijd? Real Sociedad is de volgende horde.

Kortrijk - Antwerp (20.45 uur)

Ook in de Belgische beker wordt gevoetbald, nadat het heenduel 1-1 gelijk eindigde. En wedstrijden van Antwerp zijn vrijwel altijd de moeite waard, alleen al vanwege de aanwezigheid van Didier Lamkel Zé – die spits die tegen AZ rood pakte. Wesley Hoedt leeft in onmin met de aanvaller, die in het heenduel een pingel miste. Eist hij weer een hoofdrol op?! 

Athletic Bilbao - FC Barcelona (21.00 uur)

Met het ontslag van Ernesto Valverde werden veel FC Barcelona-fans op hun wenken bediend, maar voor rust heeft het zeker niet gezorgd. De onrust binnen de club komt nu op het bordje van technisch directeur Eric Abidal, die het volgende slachtoffer lijkt. Ook op het veld gaat het niet geweldig, bovendien is het maar de vraag of Lionel Messi inzetbaar is donderdagavond… 

Voetbal op tv

19.00 uur: Real Madrid - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Copa del Rey

21.00 uur: Athletic Bilbao - FC Barcelona, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Copa del Rey

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen