Brescia ontslaat Corini tweede keer binnen vier maanden

5 februari 2020, 11:10   Bijgewerkt: 5 februari 2020, 13:42

Brescia heeft voor de tweede keer (!) dit seizoen trainer Eugenio Corini ontslagen. De Italiaanse coach werd in november al de wacht aangezegd, maar mocht een maand later weer terugkeren op zijn positie. De ploeg is inmiddels inmiddels afgezakt naar de negentiende plaats, met vijftien punten uit 22 duels.

Corini, afgelopen seizoen nog verantwoordelijk voor promotie van de club, werd in november ontslagen bij Brescia, na de 2-1 nederlaag bij Hellas Verona. Vervolgens kreeg Fabio Grosso de leiding, maar hij werd na drie niet succesvolle duels ook weer ontslagen, omdat ze onder hem geen enkel doelpunt maakte. Corini werd teruggehaald, maar kon het tij dus niet keren.

Lees ook: Grosso na drie duels ontslagen bij Brescia

Zodoende wordt de coach voor de tweede keer binnen vier maanden ontslagen bij dezelfde club. Na zijn rentree was er een korte opleving, maar in de laatste zeven duels in de Serie A werd er niet meer gewonnen. Alleen tegen Parma (1-1) en Cagliari (2-2) werd een punt gepakt, waardoor ze inmiddels zijn afgezakt naar de voorlaatste plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen