MVV-spits Van den Hurk na dit seizoen naar Helsingborgs IF

5 februari 2020, 13:29

MVV-aanvoerder Anthony van den Hurk vertrekt na dit seizoen definitief transfervrij naar Helsingborgs IF. De aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de nummer tien van vorig seizoen in de Allsvenskan en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur.

Dat heeft de Zweede club bevestigd. "Ik ben blij om hier te zijn. De club heeft een mooie geschiedenis met diverse spelers en trainers en dit is voor mij een mooie stap", zegt Van den Hurk op de clubsite. Olof Mellberg (oud-international van Zweden) is momenteel trainer van de club, waar in het verleden onder andere Henrik Larsson doorbrak. "Ik wil hier graag spelen, hard werken en veel doelpunten maken om belangrijk te zijn voor het team."

De aanvoerder en clubtopscorer werd vorige maand nog in verband gebracht met een overgang naar Sparta Rotterdam, al ontkende technisch manager Henk van Stee dat Van den Hurk daadwerkelijk in beeld was bij de Kasteelheren. Ook De Graafschap had naar verluidt interesse. Namens FC Den Bosch, FC Eindhoven en MVV speelde Van den Hurk 184 wedstrijden in de Eerste Divisie, waarin hij 72 keer trefzeker was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen