Lachman verlaat PEC en vindt nieuw avontuur in Israël

5 februari 2020, 13:39   Bijgewerkt: 5 februari 2020, 15:34

Darryl Lachman is vertrokken bij PEC Zwolle. De dertigjarige verdediger heeft getekend bij het Israëlische Hapoel Ra'annana, de nummer voorlaatst van de vaderlandse competitie. Ondanks een hoopvol begin van dit seizoen, was Lachman overbodig geraakt in Zwolle. Omdat transfermarkt in Israël later sluit dan de Nederlandse, kon de overgang nog deze week in orde gemaakt worden.

Hapoel Ra'annana meldt via de officiële kanalen dat Lachman in elk geval dit seizoen in Israël afmaakt en er een optie ligt voor een extra jaar. Voor de centrale verdediger is het zijn tweede buitenlandse avontuur. Eerder speelde hij ook voor het Engelse Sheffield Wednesday. Lachman begon zijn loopbaan bij FC Groningen en speelde in Nederland ook voor PEC Zwolle, FC Twente, SC Cambuur en Willem II.

Lachman streek anderhalf jaar geleden voor een tweede keer neer in Zwolle. Hij kreeg in de zomer te horen dat hij mocht vertrekken, maar bleef en veroverde onder John Stegeman een basisplaats. Die raakte hij echter ook weer kwijt. Een vertrek was daarom de beste oplossing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen