Reus mist confrontatie tegen PSG, basisplaats lonkt voor Haaland

5 februari 2020, 14:45

De bekeruitschakeling heeft Borussia Dortmund extra schade opgeleverd: Marco Reus staat een dikke maand buitenspel. De aanvoerder moest zich in de slotfase van het duel met Werder Bremen (3-2) laten vervangen. Reus kampt met een spierblessure.

Dortmund laat weten dat Reus ongeveer vier weken moet herstellen voordat hij de training kan hervatten. De captain mist daardoor sowieso de competitiewedstrijden tegen Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Werder Bremen en SC Freiburg. De duels in maart met Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 worden een race tegen de klok. Ook het eerste treffen in de Champions League tegen Paris Saint-Germain (dinsdag 18 februari) gaat aan de neus van Reus voorbij. Het is maar zeer de vraag of het de return op woensdag 11 maart haalt.

Over de vervanging van Reus hoeft Dortmund zich geen zorgen te maken. De Duitser speelde zijn wedstrijden in de spits en voor die positie is Erling Haaland aangetrokken. Voor het Noorse wonderkind lonkt een basisplaats. Met acht doelpunten in vier duels solliciteerde hij al heel nadrukkelijk naar een basisplaats. Dat Haaland ook tegen Werder op de bank begon, riep na de nederlaag vragen op. Gisteren (dinsdag) was hij als invaller opnieuw trefzeker. Sinds zijn transfer had de spits nog maar één basisplaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen