Ook AZ bevestigt komst doelman Didulica

29 juni 2006, 17:39

Na Austria Wien heeft ook AZ de transfer van doelman Joey Didulica bevestigd. De Kroatische doelman, die van 1999 tot 2003 onder contract stond bij Ajax, heeft in Alkmaar een contract voor vier seizoenen getekend. Hoeveel AZ betaalt voor de doelman, die in Wenen nog een contract had tot medio 2007, is niet bekend gemaakt.

Eerder vandaag werd al duidelijk dat de transfer rond was. Austria Wien, de werkgever van Didulica, maakte op haar website al bekend dat de Kroaat naar Alkmaar zou verhuizen. "Het is voor mij een geweldige uitdaging om voor AZ te spelen. De competitie is sterk en dat geeft mij de kans weer een stap voorwaarts te zetten", schreef Didulica op de website van de Oostenrijkse club.

Didulica kwam in 1999 van het Australische Melbourne Knights naar Ajax. In Amsterdam kwam hij tot medio 2003 slechts zeventien keer in actie, waarna hij vertrok naar Austria Wien. Bij de Oostenrijkse topclub werd hij al snel een vaste waarde. Didulica zal zich op maandag 24 juli melden in Alkmaar. Tot die tijd heeft hij, evenals de andere internationals die op het WK actief waren, vakantie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen