Go Ahead Eagles pikt zomeraanwinst op bij FC Den Bosch

5 februari 2020, 17:25

Go Ahead Eagles heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Luuk Brouwers. De 21-jarige middenvelder komt in de zomer over van competitiegenoot FC Den Bosch. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2023 in Deventer houdt.

Go Ahead hoeft FC Den Bosch geen transfersom te betalen, daar Brouwers over een aflopende verbintenis beschikt. De middenvelder legt via de officiële kanalen van zijn toekomstige werkgever uit waarom hij voor Go Ahead heeft gekozen. "Ten eerste omdat ik het gewoon een heel mooie club vind. Ik heb al een paar keer in De Adelaarshorst mogen spelen en de sfeer is altijd echt prachtig, net als de grasmat overigens. Daarnaast is Go Ahead Eagles net als FC Den Bosch een echte volksclub. Dat past bij mij", aldus de jonge middenvelder.

In dienst van FC Den Bosch speelde Brouwers tot nu toe negentig officiële wedstrijden. "Ik ben een lopende middenvelder, die heel veel energie in een wedstrijd legt", vertelt hij over zijn speelstijl. "Als het kan, los ik situaties het liefst voetballend op. Maar als de wedstrijd daarom vraagt breng ik ook een stukje fysiek mee. Bij Go Ahead Eagles hoop ik mijn explosiviteit op de korte meters te verbeteren. Daarnaast wil ik effectiever worden voor de goal."

Dat het Go Ahead is gelukt om Brouwers nu al vast te leggen, stemt technisch manager Paul Bosvelt tevreden. "Luuk is jong, maar oogt in zijn spel al heel volwassen. Dat komt mede doordat hij voor zijn leeftijd al ontzettend veel wedstrijden in de benen heeft. Luuk is vast in de passing en brengt gif op de juiste momenten. Daarnaast heeft hij de leeftijd om zich nog verder te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen