Abidal sluit vrede met Messi en blijft aan bij FC Barcelona

6 februari 2020, 09:57

Eric Abidal blijft aan als technisch directeur van FC Barcelona. De Fransman overleefde een onderhoud met voorzitter Josep Bartomeu. Dat melden Catalaanse media. Ook zou Abidal weer vrede hebben gesloten met Lionel Messi. Daarmee wordt de crisis voorlopig in de kiem gesmoord.

Zowel Mundo Deportivo als Sport melden dat Abidal op zijn pluche blijft zitten. Zijn positie wankelde hevig na een publieke botsing met Messi. Abidal stelde dat spelers van Barça ontevreden waren onder Ernesto Valverde en niet hard werkten. Dat schoot Messi in het verkeerde keelgat en riep hij zijn oud-ploeggenoot ter verantwoording. Chaos diende zich aan. Bartomeu laste daarom direct een spoedberaad in om een hevige crisis te bezweren. 

Volgens de berichten zaten Bartomeu en directeur Oscar Grau twee uur met Abidal om tafel. Ook zocht Bartomeu contact met Messi om beide kanten van het verhaal goed te begrijpen. Beide hoofdrolspelers hadden woensdag eerder al met elkaar gesproken en de kou uit de lucht gehaald. Daarmee zijn de rijen in Camp Nou weer gesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen