Nederlander krijgt Italiaanse Serie B-club in handen

6 februari 2020, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Majd Yousif heeft de overname van Livorno in orde gemaakt. De Nederlandse zakenman neemt het stokje over van Aldo Spinelli, die liefst 21 jaar lang de club in handen had. Formeel moet de overname nog wel worden afgerond, maar dat belooft geen probleem te worden.

Livorno was al langere tijd op zoek naar een koper, maar die werd niet snel gevonden. Spinelli wilde de club graag overdragen aan een nieuwe eigenaar, omdat de tachtigjarige zakenman het niet meer verstandig acht dat hij de club in handen heeft. 'Het is nog slechts een kwestie van alles zwart op wit zetten. Na 21 jaar komt er een einde aan het boek Livorno, dat voor altijd in mijn hart zal zitten', laat Spinelli weten.

Volgens diverse media heeft de Nederlandse zakenman de club voor twee miljoen euro overgenomen. Er is zeer veel werk aan de winkel. Livorno staat onderaan in de Serie B met slechts 13 punten uit 22 duels. De club heeft met Sven Braken een Nederlander onder contract staan. De club degradeerde in 2014 van de Serie A naar de Serie B.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen