Ultee: "Spelers van Heracles zullen niet overlopen van vertrouwen"

6 februari 2020, 19:45

Met Heracles Almelo treft Fortuna Sittard vrijdag een tegenstander die niet goed is begonnen aan de tweede seizoenshelft. De Heraclieden leden drie nederlagen in drie competitiewedstrijden en werden daarnaast uitgeschakeld in de KNVB Beker. "De spelers van Heracles zullen inderdaad niet overlopen van vertrouwen", blikt Sjors Ultee vooruit op de eerste wedstrijd van de speelronde 22.

Heracles ging in het nieuwe jaar onderuit tegen FC Emmen (1-0), Feyenoord (2-3) en Willem II (1-0). Daarnaast was Vitesse met 0-2 te sterk in het bekertoernooi. Ondanks dat de club uit Almelo niet in goeden doen is, realiseert Ultee zich dat Heracles met Cyriel Dessers een gevreesde spits in huis heeft. "Daar hebben we wel naar gekeken ja, hoe we hem kunnen afstoppen", vertelt hij tegen De Limburger.

Ultee weet al dat hij vrijdag tegen Heracles Almelo geen beroep kan doen op Martin Angha. Zijn plek in de verdediging wordt vermoedelijk ingenomen door Clint Essers. Verder is de op de training uitgevallen Leandro Fernandes een twijfelgeval. "Het zag er niet lekker uit, maar spelers die al eens eerder aan de knie hebben gehad, schrikken vaak als ze daar weer wat voelen. Vaak valt het dan toch mee, hopelijk is dat nu ook zo", houdt de trainer hoop op het meespelen van de middenvelder.

Lees ookUltee bijt van zich af: "Wat bij NAC gebeurt veel zorgwekkender"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen