Vitesse wil 'alles uit de kast halen' om Linssen te behouden

6 februari 2020, 19:45

Bryan Linssen kondigde in december zijn vertrek bij Vitesse aan, maar kwam daar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/361961/linssen-neemt-langer-verblijf-bij-vitesse-toch-in-overweging/,_blank,later toch op terug]. Hoewel hij een buitenlands avontuur nog altijd ziet zitten, sluit hij een langer verblijf in Arnhem niet uit. Wat Vitesse wil, is helder: het aflopende contract van de aanvoerder verlengen.

Dat vertelt Marc van Hintum tegenover het televisiekanaal van Vitesse. De technisch directeur geeft daarmee opmerkelijk genoeg antwoord op een vraag van Linssen zelf, die een dag meeloopt met de media-afdeling van de club. "Met Bryan Linssen en zijn agent hebben we binnenkort een gesprek", antwoordt Van Hintum met een grijns op zijn gezicht. "We zullen alles uit de kast halen om hem te behouden."

Linssen voetbalt sinds de zomer van 2017 voor Vitesse. Vanaf dag één is hij onbetwist geweest. "Een speler die per seizoen minimaal vijftien doelpunten scoort, is exceptioneel in de Eredivisie. Ik heb heel goede hoop dat we hem kunnen behouden, want de signalen die ik vanuit de speler krijg zijn dusdanig dat ik denk dat hij bij ons gaat blijven", besluit Van Hintum.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen