Setién opvallend tevreden ondanks uitschakeling FC Barcelona

7 februari 2020, 09:25

FC Barcelona kreeg donderdagavond de volgende klap te verwerken met de uitschakeling in de Copa del Rey tegen Athletic de Bilbao, toch was trainer Quique Setién overwegend positief ovet het verloren duel. "Alles ging goed vandaag, behalve het resultaat en dat we niet doorzijn in de beker. Toch ben ik zeer tevreden."

Dat zei de coach over de wedstrijd waarin met 1-0 werd verloren door FC Barcelona in San Mamés. "We moeten de tegenstander feliciteren. Zij schoten de bal wel in het doel, wat ons niet lukte", zei Setién, die over het veldspel van zijn elftal wel zeer content was. "Helaas gebeurde dat wel op een moment dat er geen tijd was meer om te reageren. Er zijn van die dagen dat je tien kansen krijgt, maar niet scoort."

Volgens de coach is het missen van kansen een van de dingen die moeilijk onder controle te krijgen is. "Ik weet niet waarom, misschien heeft het te maken met het vertrouwen van de spelers. Maar sommige dingen heb je niet onder controle en het afmaken van de kansen, is één daarvan", aldus Setién. "De wedstrijd ging zoals we wilden, we domineerden in de tweede helft. Maar we kregen geen strafschop en benutten onze kansen niet."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen