VVV-trainer De Koning twijfelgeval voor uitduel in Heerenveen

7 februari 2020, 15:58   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 16:15

Hans de Koning moet mogelijk de uitwedstrijd van VVV-Venlo tegen sc Heerenveen laten schieten. De trainer van de Limburgers moest dinsdag acuut geopereerd worden. "M'n galblaas was de oorzaak", verklaart De Koning, die afgelopen zondag tegen FC Utrecht ook niet op de bank zat.

"De operatie is goed verlopen en het herstel gaat prima. Ik ben dan ook voornemens om zaterdag weer aan te sluiten bij de groep in Heerenveen", vervolgt de oefenmeester op het clubkanaal van VVV. "Maar ik hou uiteraard even een slag om de arm, dat snap je wel."

Lees ook: Jansen verandert basiself niet ondanks nederlagen en mist Hahn

Assistent-trainer Jay Driessen deed deze week de trainingen van VVV. Hij blikt ook vooruit op het duel in Friesland. In het perspraatje liet Driessen weten dat Chris Kum en Evert Linthorst een twijfelgeval zijn. Kum heeft griep en als hij voor zaterdag onvoldoende hersteld is, kan de Zwitserse aanwinst Roy Gelmi debuteren. Met de al langer geblesseerde Linthorst houdt Driessen nog een slag om de arm. "Dat zullen we nog even met de fysio moeten overleggen. Hij heeft gister en vandaag meegetraind en tot nu toe nog geen reactie gehad. Het ziet er goed uit voor hem, maar we nemen natuurlijk géén risico."

Johnatan Opoku is weer volledig inzetbaar. Zeer waarschijnlijk staat hij in basis voor de wedstrijd tegen Heerenveen, dat de tweede seizoenshelft niet goed begonnen is. Driessen: "Ook tijdens de eerste seizoenseizoenshelft presteerde de ploeg erg wisselvallig. Maar zeker ook gezien de nederlaag bij Fortuna, mag je concluderen dat ze niet heel soepel uit de winterstop zijn gekomen. Ik zie dan ook goeie mogelijkheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen