Idrissi prolongeert 'Speler van de Maand', Sinisterra talent

7 februari 2020, 16:03

Oussama Idrissi is voor de tweede keer op rij gekozen tot de 'Speler van de Maand' in de Eredivisie. De buitenspeler van AZ schreef de laatste prijs van 2019 op zijn naam en was in de eerste maand van 2020 ook de beste van Nederland en daarmee is hij de eerste speler na Frenkie de Jong die de prijs prolongeert. Luis Sinisterra was de beste speler O21 in januari.

Idrissi was trefzeker tegen Willem II en RKC Waalwijk en speelde ook tegen sc Heerenveen een prima wedstrijd, waardoor hij de prijs opnieuw pakt. Naast zijn doelpunten voltooide hij vijftien succesvolle dribbels in januari en had hij zestien balcontacten in het zestienmetergebied van de tegenstander.

Sinisterra speelt een belangrijke rol in de opmars van Feyenoord en was tegen sc Heerenveen, Heracles Almelo en FC Emmen trefzeker namens de Rotterdammers. In december was talent Orkun Kökcü nog O21-speler van de maand, waardoor die trofee in handen blijft van Feyenoord. Bovendien levert de ploeg van Dick Advocaat de meeste spelers af voor het team van de maand, waarin drie keer zo veel PSV'ers staan als Ajacieden.

Team van de Maand: Joël Drommel (FC Twente), Denzel Dumfries (PSV), Daniel Schwaab (PSV), Peet Bijen (FC Twente), Tyrell Malacia (Feyenoord), Jens Toornstra (Feyenoord), Donny van de Beek (Ajax), Pablo Rosario (PSV), Luis Sinisterra (Feyenoord), Nicolai Jørgensen (Feyenoord) en Oussama Idrissi (AZ).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen