Koster waarschuwt Willem II voor zware uitwedstrijd bij PSV

7 februari 2020, 16:49

Adrie Koster verwacht een zware wedstrijd op bezoek bij PSV zaterdagavond. Hoewel de Eindhovenaren geen goed seizoen kennen en dit kalenderjaar nog niet wonnen, acht hij de thuisploeg wel favoriet. "Ik heb de indruk dat veel mensen denken dat wij wel even gaan winnen in Eindhoven, maar het is wel een topclub en het is een uitwedstrijd voor ons."

Dat vertelt de coach tegenover het Brabants Dagblad. Positief voor Koster is wel dat Bart Nieuwkoop en keeper Timon Wellenreuther weer inzetbaar zijn in Eindhoven, waar de Tilburgers in de laatste vier edities slechts één goal maakte en er liefst zeventien (!) incasseerde. "Zo makkelijk hebben we het daar niet gehad de afgelopen jaren. Wij zullen zelf van hele goeden huize moeten komen om bij PSV een goed resultaat weg te halen."

Op de clubsite sprak hij uit de steun van de zestienhonderd meereizende fans hard nodig te hebben. "Het is belangrijk dat we niet in een vroeg stadium op achterstand komen en aan ons eigen spel toekomen. Ik hoop dat dat voldoende is om PSV goed partij te bieden", aldus Koster. "Bij uitwedstrijden steunen onze supporters ons echt op een ongelooflijke manier. Altijd met grote aantallen en goed hoorbaar. Onze supporters zijn echt de twaalfde man."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen