AZ beloont Hatzidiakos met flinke contractverlenging

7 februari 2020, 17:48   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 17:53

AZ heeft het contract van Pantelis Hatzidiakos opengebroken en verlengd. De 23-jarige verdediger ligt vast tot medio 2024, in plaats van 2021. Hatzidiakos is momenteel herstellende van een zware knieblessure. Voordat de Grieks international geblesseerd raakte, maakte hij een sterke indruk.

"Hieruit spreekt enorm veel vertrouwen van de club. Ik ben de club heel dankbaar", zegt Hatzidiakos op het clubkanaal van AZ. "Het begon voor mij niet makkelijk, maar ik heb daarna iedereen laten zien wat voor karakter ik heb. Ik heb me keihard terug geknokt in het elftal en ik heb internationale wedstrijden gespeeld voor Griekenland. Dat was een prachtige tijd. Helaas raakte ik toen geblesseerd. Ik weet echter wel dat ik sterker terug kom."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts: "Panta was een basisspeler bij ons. Hij is één van de jongens die het team op sleeptouw kan nemen. Wanneer hij weer fit is, verwacht ik niks anders van hem. Wij hebben er geen enkele twijfel over dat hij sterker terug zal komen."

Onder bondscoach John van 't Schip debuteerde de centrale verdediger in okotber voor de nationale ploeg van Griekenland. Ruim een maand later beleefde Hatzidaikos een drama: in de Europa League-wedstrijd tegen Partizan raakte hij zwaar geblesseerd en is zijn seizoen voorbij. Onlangs werd Hatzidaikos succesvol geopereerd in het Amerikaanse Pitssburgh. Inmiddels is hij terug in Nederland om aan zijn herstel te werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen