Pardew: "Als we winnen van Sparta, liggen we precies op schema"

7 februari 2020, 18:22

Alan Pardew is tevreden over het aantal behaalde punten met ADO Den Haag. Na drie duels onder de Engelsman heeft de degradatiekandidaat vier punten. "Ik vind dat we de helft van het mogelijke aantal moeten pakken, vier uit negen is bijna de helft. Dus dat is oké", aldus Pardew.

"Als we winnen van Sparta (zondag, red.), liggen we precies op schema", zegt de trainer tegen ADO Den Haag TV. "We hebben een aantal moeilijke wedstrijden gehad. Met Sparta en PSV wachten er nog twee moeilijke. Daarna wordt het iets makkelijker en moeten we onze slag slaan. Als we de komende twee wedstrijden drie of vier punten halen, dan ben ik echt heel blij."

ADO roerde zich vorige maand flink op de transfermarkt. Maar liefst acht spelers werden ingevlogen om in de tweede seizoenshelft het vege lijf te redden in de strijd tegen degradatie. "Ik heb niet zozeer gericht geschoten, maar meer met hagel", vertelt Pardew. "Ik had het idee dat sommige posities wat dekking nodig hadden. Dus dat is los van het feit of het betere of slechtere spelers waren. Het ging om het indekken van blessures. Ik heb het vaker meegemaakt: blessures kunnen je breken."

Op Deadline Day strikte ADO nog Mark Duffy en Omar Bogle. "Duffy speelt met flair en is creatief. Dat ontbrak helaas het hele seizoen al in het team. Omar is een spits die anders is dan de spitsen die we al hebben. Hij is beweeglijk en heeft veel ervaring. Hij zorgt voor concurrentie in de groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen